Paulus Debrecen Kft. - 4032 Debrecen, Borbíró tér 6. - Tel.: +36 52 430-636 - E-mail: info@onlinecsapagy.hu
GY.I.K.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Kérjük, alaposan olvassa el a vásárlási információkat, és ha bármilyen kérdése merülne fel, akkor keressen bennünket az elérhetőségeinken.
e-mail: info@onlinecsapagy.hu
Tel: +36 52 447 880

HOGYAN LEHET RENDELNI?


Regisztráció nélkül vásárolhat:

Rakja a kosárba azokat a termékeket, amelyekbe szeretne megvásárolni, majd a megrendelésed véglegesítéséhez néhány adat magadása szükséges. Ezeket kérjük pontosan töltse ki, hogy ne téves helyre küldjük majd a megrendelést.

A megrendelés menet közben is módosítható. A kategóriákban lehet tovább szűkíteni a termékkört, vagy használja a keresőt ha konkrét terméket keres. A kosár ikon alatt bármikor megnézhető, épp hol tart a megrendelés.

A megrendelés leadása előtt figyelmesen olvassa el a vásárlási feltételeket. A rendelésről néhány percen belül visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, ha nem létező vagy pontatlanul  beírt e-mail címet ad meg akkor sajnos érvénytelen marad a megrendelés. A visszaigazolás egy automatikus jelzés arról, hogy beérkezett hozzánk a megrendelés.

A vásárlásnál a következő visszajelzéseket fog tőlünk kapni:

A vásárlási megbízás elküldésekor, e-mailben tájékoztatjuk, hogy beérkezett hozzánk a rendelés és elkezdjük feldolgozni.

A következő e-mailben elküldjük a fizetéshez tartozó információkat, mely egyben egy rendelés visszaigazolás is. Itt ellenőrizhető a megrendelt termékek, a szállítási és fizetési mód. Ha mindent rendben talál, akkor a beérkezett átutalás után postára adjuk a megrendelését. Ha pedig az utánvétes szállítást választotta, akkor a visszaigazoló emailünk-kor már csomagoljuk is a megrendelést.

Személyes átvétel a Debrecen, Borbíró tér 6. szám alatti üzletünkben lehetséges.

HOGYAN VEHETŐ ÁT A MEGRENDELT TERMÉK?


Ha az utánvétes szállítási módot választott, akkor a megrendelést a Express One futárszolgálat által teljesítjük.

Belföldi megrendelés esetén a megrendelt árut partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 1 munkanapon belül teljesíti. Ha hétvégén vagy pénteki napon adta le a megrendelést, akkor akövetkező munkanapon (azaz hétfön), tudjuk postázni a termékeket. Partnerünk részére szükséges lesz kiadni a szállítási adatokat, valamint  telefonos elérhetőséget.

HOGYAN TÖRTÉNIK  A KIFIZETÉS?


Ha személyesen szeretné átvenni a csomagot, akkor az üzletünkben készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Ha utánvéttel kérte a megrendelést, akkor a futárnak kell kifizetni a számlán szereplő összeget. Mielőtt átvenné a csomagodat, győződj meg arról, hogy sértetlen csomagolásban van-e, ellenkező esetben ne vedd át, ezt a szándékodat jelezze a futárnak, és azonnal keressen minket.

Ha utalással kérte a megrendelést, akkor a megrendelést visszaigazoló e-mailünkben megtalálja a bankszámlaszámot, ahová el kell utalni a megrendelés összegét.

Amennyiben kérdése lenne kérjük irjon az info@onlinecsapagy.hu; e-mail címre, vagy keressen a +36 52 447 880 -as telefonszámon.


keresés