Paulus Debrecen Kft. - 4032 Debrecen, Borbíró tér 6. - Tel.: +36 52 430-636 - E-mail: info@onlinecsapagy.hu


32305 A*KOYO-JAPAN


kúpgörgős csapágyak


Cikkszám:
32305 A*KOYO-JAPAN
Mérete:
25X62X25.25
Gyártó:
 
Helyettesítő:
-  
Kódolt információ:

>> utójel magyarázat


készlet Nettó ár
2 db
5 365 .-
9 db
5 757 .-
A kúpgörgős csapágyak kivitelüknek köszönhetően igen alkalmasak egyidejüleg ható radiális, és egy irányból ható axiális erők felvételére. Készülnek metrikus, és hüvelyk méretezésben is. Ezek a fajta csapágyak általában szétszedhetők két részre. A belső gyűrű a kosárszerkezettel és a görgősorral, és az ezekhez tartozó külső gyűrű. Rendszerint sajtolt lemezkosárral készülnek, de ritkán előfordul műanyag kosárszerkezettel is. A belső, és akülső gyűrűt szereléskor külön szereljük be. Mivel a kúpgörgős csapágyak csak egy irányból vehetnek fel axiális erőket, ezért egy másik, szemben beépített kúpgörgős csapágy kell a tökéletes ellenvezetéshez. A "B" sorozatú kúpgörgős csapágyak az alapkivitelnél nagyobb hatásszöggel készülnek. Peremes külső gyűrűvel is léteznek kúpgörgős csapágyak, melyeket "R" betűvel jelöljük. A kúpgörgős csapágyak axiális csapágyhézaga beépítéskor, a másik csapággyal való párosításkor adódik.

ÁTVÉTELI MÓDOK


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZAKÜZLETEINKBEN – INGYENES!

A megrendelések díjmentesen átvehetőek 3 munkanapon belül szaküzletünkben. Cím: Debrecen, Borbíró tér 6. Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 8 - 16 óráig

Fizetési módok:

  • Fizetés készpénzben
  • Banki átutalás
  • Bankkártyás fizetés

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL


A rendelést követően a terméket a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk a megadott címre. Fizetés készpénzben, vagy előre utalással lehetséges.

FIZETÉSI MÓDOK


FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

A megrendelt áru átvételekor készpénzzel egyenlíthető ki.

FIZETÉS BANKI ELŐREUTALÁSSAL

A rendelés banki átutalással is kifizethető. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálható az átutaláshoz szükséges adatok: bankszámlaszámunk, valamint a megrendelési szám, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele, illetve kiszállítása a kifizetés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk. Felhívjuk a figyelmet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, ezt jegyezze fel!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szaküzletünkben és online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.


keresés