Paulus Debrecen Kft. - 4032 Debrecen, Borbíró tér 6. - Tel.: +36 52 430-636 - E-mail: info@onlinecsapagy.hu


52205*FAG


axiális golyóscsapágyak


Cikkszám:
52205*FAG
Mérete:
20X47X28
Gyártó:
 
Helyettesítő:
-  
Kódolt információ:

>> utójel magyarázat


készlet Nettó ár
1 db
5 544 .-
A kétirányú terhelésre alkalmas axiális golyóscsapágyak két, golyókkal ellátott golyóskosárból, a közöttük középen lévő tengelytárcsából, és két fészektárcsából állnak. A csapágyak szétszedhetőek ,ezért szerelésük igen egyszerű. Ezek a fajta axiális gyolyóscsapágyak két irányból ható tengelyirányú (axiális) erők felvételére is alkalmasak, így felhasználhatóak a tengely axiális vezetésére mindkét irányból, de nem szabad őket sugárirányú (radiális) terhelésnek kitenni. A fészektárcsák, és a golyóskosarak teljesen megegyeznek, az egy irányból terhelhető axiális golyóscsapágyak ezen alkatrészeivel. Kaphatóak sík, vagy beálló fekvőfelülettel. A beálló fészektárcsával rendelkező axiális golyós csapágyak, a beálló alátéttárcsákkal együtt, a tengely és a ház támasztó felülete közötti szögeltérés kiegyenlítésére is használhatóak.

ÁTVÉTELI MÓDOK


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZAKÜZLETEINKBEN – INGYENES!

A megrendelések díjmentesen átvehetőek 3 munkanapon belül szaküzletünkben. Cím: Debrecen, Borbíró tér 6. Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 8 - 16 óráig

Fizetési módok:

  • Fizetés készpénzben
  • Banki átutalás
  • Bankkártyás fizetés

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL


A rendelést követően a terméket a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk a megadott címre. Fizetés készpénzben, vagy előre utalással lehetséges.

FIZETÉSI MÓDOK


FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

A megrendelt áru átvételekor készpénzzel egyenlíthető ki.

FIZETÉS BANKI ELŐREUTALÁSSAL

A rendelés banki átutalással is kifizethető. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálható az átutaláshoz szükséges adatok: bankszámlaszámunk, valamint a megrendelési szám, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele, illetve kiszállítása a kifizetés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk. Felhívjuk a figyelmet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, ezt jegyezze fel!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szaküzletünkben és online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.


keresés