Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.

HOGYAN LEHET RENDELNI?

Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat:

Rakja a kosárba azokat a termékeket, amelyekbe szeretne megvásárolni, majd a megrendelésed véglegesítéséhez néhány adat magadása szükséges. Ezeket kérjük pontosan töltse ki, hogy ne téves helyre küldjük majd a megrendelést.

A megrendelés menet közben is módosítható. A kategóriákban lehet tovább szűkíteni a termékkört, vagy használja a keresőt, ha konkrét terméket keres. A kosár ikon alatt bármikor megnézhető, épp hol tart a megrendelés.

A megrendelés leadása előtt figyelmesen olvassa el a vásárlási feltételeket. A rendelésről néhány percen belül visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, ha nem létező vagy pontatlanul beírt e-mail címet ad meg akkor sajnos érvénytelen marad a megrendelés. A visszaigazolás egy automatikus jelzés arról, hogy beérkezett hozzánk a megrendelés.

A vásárlásnál a következő visszajelzéseket fog tőlünk kapni:

A vásárlási megbízás elküldésekor, e-mailben tájékoztatjuk, hogy beérkezett hozzánk a rendelés és elkezdjük feldolgozni.

A következő e-mailben elküldjük a fizetéshez tartozó információkat, mely egyben egy rendelés visszaigazolás is. Itt ellenőrizhető a megrendelt termékek, a szállítási és fizetési mód. Ha mindent rendben talál, akkor a beérkezett átutalás után postára adjuk a megrendelését. Ha pedig az utánvétes szállítást választotta, akkor a visszaigazoló emailünk-kor már csomagoljuk is a megrendelést.

Személyes átvétel a Debrecen, Borbíró tér 6. szám alatti üzletünkben lehetséges.