HOGYAN LEHET RENDELNI?

Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat:

Rakja a kosárba azokat a termékeket, amelyekbe szeretne megvásárolni, majd a megrendelésed véglegesítéséhez néhány adat magadása szükséges. Ezeket kérjük pontosan töltse ki, hogy ne téves helyre küldjük majd a megrendelést.

A megrendelés menet közben is módosítható. A kategóriákban lehet tovább szűkíteni a termékkört, vagy használja a keresőt, ha konkrét terméket keres. A kosár ikon alatt bármikor megnézhető, épp hol tart a megrendelés.

A megrendelés leadása előtt figyelmesen olvassa el a vásárlási feltételeket. A rendelésről néhány percen belül visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, ha nem létező vagy pontatlanul beírt e-mail címet ad meg akkor sajnos érvénytelen marad a megrendelés. A visszaigazolás egy automatikus jelzés arról, hogy beérkezett hozzánk a megrendelés.

A vásárlásnál a következő visszajelzéseket fog tőlünk kapni:

A vásárlási megbízás elküldésekor, e-mailben tájékoztatjuk, hogy beérkezett hozzánk a rendelés és elkezdjük feldolgozni.

A következő e-mailben elküldjük a fizetéshez tartozó információkat, mely egyben egy rendelés visszaigazolás is. Itt ellenőrizhető a megrendelt termékek, a szállítási és fizetési mód. Ha mindent rendben talál, akkor a beérkezett átutalás után postára adjuk a megrendelését. Ha pedig az utánvétes szállítást választotta, akkor a visszaigazoló emailünk-kor már csomagoljuk is a megrendelést.

Személyes átvétel a Debrecen, Borbíró tér 6. szám alatti üzletünkben lehetséges.

 
Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.