Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.

A Timken cég csapágyakat és mechanikus erőátviteli alkatrészeket gyárt, továbbá hajtóműveket, csatlakozókat, szíjakat és láncokat is.

TIMKEN - A VILÁG MOZGÁSBAN TARTÁSA

A Timken család  1901-ben alapította a céget az USA-ban St.Louis-ban. Az első világháború idején saját öntödéjük biztosította a cég csapágyacél igényeit. Később a vasútiparban tettek szert világszintű ismertségre.

A Timken cég csapágyakat és mechanikus erőátviteli alkatrészeket gyárt, köztük hajtóműveket, csatlakozókat, szíjakat és láncokat. A kúpos görgőscsapágyak gyártásában vezető pozícióra tett szert. Mélyreható ismeretit a kohászat, a mechanikai rendszerek területén is kamatoztatja, hogy világszerte javítsa a gépek, gépek és járművek megbízhatóságát és hatékonyságát. Gyáregységeiben több mint 14 000 alkalmazott dolgozik 31 országból. Termékeik folyamatosan mozgásban tartják az iparágat, és termelékenyebbé teszik a világot.

A Timken küldetése és jövőképe

A Timken márkanév, világszerte ismert a csapágyak és mechanikus erőátviteli termékek gyártói között. Termékportfólióját folyamatosan fejleszti a kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt.

A mai napig érvényes Henry Timken alapító víziója, hogy a világ hatékonyabban és megbízhatóabban mozogjon. Ez továbbra is üzleti tevékenységük középpontja. Az évek során a Timken vállalat, fejlett folyamatokkal és globális növekedéssel járult hozzá a cég és ügyfelei sikeréhez.

A Timken márkái

A cég növekvő termék- és szolgáltatás-portfóliója számos olyan erős ipari márkák beleértve Timken ® , Fafnir ® , Philadelphia Gear ® , meghajtók ® , Lovejoy ® és Groeneveld ® .

Timken termékek a következő piaci szegmensekben találhatóak

  • MEZŐGAZDASÁG
  • AUTÓIPAR
  • AEROSPACE
  • KERESKEDELMI JÁRMŰVEK
  • ÉPÍTŐIPAR
  • ENERGIA IPAR
  • IPARI BERENDEZÉSEK ÉS GÉPEK
  • BÁNYÁSZATI BRENDEZÉSEK
  • KÜLTÉRI TÁPEGYSÉGEK
  • VASÚTI EGYSÉGEK

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

TIMKEN GYÁRTÓ WEBOLDALA:

www.timken.com

KATALÓGUSOK

http://catalog.timken.com/app.php?RelId=6.6.2.2.9

YOUTUBE

https://www.youtube.com/channel/UCIxzYJBLsacaSU5XEX5g5LA

FACEBOOK

https://www.facebook.com/timken/

GOOGLE PLUS

https://plus.google.com/+timken

 

KÉRDÉSE VAN?

További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére: 
Tel.:
 +36 52 430-636 - E-mail: info@onlinecsapagy.hu
Csapágyszaküzletünk címe: Paulus Debrecen Kft. - 4032 Debrecen, Borbíró tér 6. 
Üzletünk nyitva tartása: 
Hétfő - Péntek: 8:00–16:00, Szombat - Vasárnap: Zárva