Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Megrendelését kétféleképpen is átvehetI.
Válassza az Önnek leginkább megfelelőbbet!

Webáruházunkban kétféle módon veheti át a megrendelt terméket. Futárral vagy személyes átvétellel. A futár opciónál a megrendelt csomagot a GLS futárszolgálattal küldjük el önnek. Amikor a terméket átadjuk a futárszolgálatnak, erről Önnek  külön e-mail fogunk küldeni. Ennek költsége csomagonként 2023. január 1-től bruttó 800 Ft-tól.         

A személyes átvételnél, lehetősége van az üzletünkben személyesen átvenni a megrendelt terméket. Ez esetben nem számítunk fel szállítási díjjat.
Szaküzletünk címe: Debrecen, Borbíró Tér 6. - Tel: +36 52 430 636
Ha az utánvétes szállítási módot választott, akkor a megrendelést az GLS futárszolgálat által teljesítjük.
Belföldi megrendelés esetén a megrendelt árut partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 1 munkanapon belül teljesíti. Ha hétvégén vagy pénteki napon adta le a megrendelést, akkor a következő munkanapon (azaz hétfőn), tudjuk postázni a termékeket.

A termék rendelésekor ha a szállítási módoknál a személyes átvételt választotta, akkor csak a személyes átvétel opció fog megjelenni. Ebben az esetben a megrendelt terméket személyesen a szaküzletünkben veheti át és ott tudja kifizetni.

Ha otthonában esetleg munkahelyén szeretné átvenni a vásárolt termékeket, megrendelését a szerződött futárszolgálat - a GLS - segítségével juttatjuk el Önhöz.

A rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 800 Ft-tól, amelyet a megrendeléshez tartozó számlán külön tételként fel is tüntetünk.
Ha utánvétes fizetési módot választott, akkor a megrendelt termék vételárát, beleértve a szállítási költséget is, közvetlenül a futárnak kell kifizetnie.
 

Hogyan történik a kiszállítás?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatjuk.
A termék megrendelése után és a csomagot átadjuk a szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben értesítést is küldünk, a csomag nyomon követéséhez tartozó információkkal.

Mi történik ha nem találja otthon a futár?
Abban az esetben, ha a futár a csomag átadását nem tudja teljesíteni, értesítést fog hagyni a csomag érkezéséről. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Ha nem sikerül a csomagját kézbesíteni, úgy egy újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

Kérjük, a csomag átvételkor ellenőrizze le, hogy az sértetlenül érkezett-e önhöz.
Minden átadásra kerülő csomagot, munkatársaink személyesen ellenőriznek le és ezt dokumentálják is. A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés a fuvarlevélen a futár jelenlétében rögzítésre kerül.   


Személyes átvétel - Csapágyszaküzletünkben

Debrecen, Borbíró tér 6.

Amennyiben a személyes átvételt részesíti előnyben, szívesen látjuk üzletünkben.
Ingyenes Parkolási lehetőség az üzlet előtti parkolóban

CÍM: 4032 Debrecen, Borbíró tér 6.
TEL:(06 52) 430 636
NYITVATARTÁS: Hétfőtől - péntekig: 8:00-16:00 óráig
TÉRKÉP: 


Csomagküldő szolgálat

A GLS házhoz kézbesíti a csomagokat minden hétköznap.

Kiszállítási terület: Magyarország teljes területe
Kiszállítás: hétfőtől péntekig
Kiszállítás ideje: 1-2 munkanap a megrendelés megerősítésétől számítva  

A megrendelések az ÁFA értékét is tartalmazzák.

A megrendelések kifizetése történhet bankkártyás fizetéssel, átutalással, vagy a termék átvételekor a futárnál is.

A kiszállítás napján a futárszolgálat elküldi a várható kiszállítás időpontját.
Ha a kiszállítás dátuma vagy időpontja nem megfelelő, akkor a futárszolgálat munkatársával egyeztethet az új szállítási időponttal kapcsolatban. (Pl.: a következő munkanapra ) A megrendelt termékek nem kerülnek kiszállításra hétvégéken és munkaszüneti napokon. A hétvégén vagy ünnepnapokon leadott megrendeléseket a legközelebbi munkanapon kerülnek feladásra, megérkezésük az azt követő munkanapon várható. Ide írni kell majd valamit a kétfajta kosár szállítási idejével kapcsolatban is

A Szállítási díja: 800.- Ft-tól 

A csomag státuszával és egyéb információkkal kapcsolatban a következő elérhetőségeken kaphat bővebb információt:
GLS infóvonal: +36 29 886 700
E-mail: info@gls-hungary.com

Egyébb információk:https://gls-group.com/HU/hu/home
Ha a csomaggal kapcsolatban szeretne további információt, úgy szükség lesz a csomagszámra, amelyet a megrendelést követő napon kiküldött e-mailben talál meg.


 

TOVÁBBI GYAKORI KÉRDÉSEK

>> HOGYAN RENDELHETEK A WEBÁRUHÁZBÓL?

>> CSAPÁGYAT KERESEK, HOGYAN HASZNÁLJAM?

>> HOGYAN KAPOM MEG A MEGRENDELT TERMÉKET?

>> HOGYAN TÖRTÉNIK A MEGRENDELT TERMÉK KIFIZETÉSE?

>> MILYEN GARANCIÁLIS FELTÉTELEK VONATKOZNAK AZ ONLINECSAPÁGY-TÓL VÁSÁROLT TERMÉKEKRE?

>> MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?

>> MILYEN CSAPÁGYMÁRKÁKAT TALÁLOK AZ OLDALON?