Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.

A Japán csapágygyártó vállalat az egyik legmagasabb kategóriát képviseli a csapágypiacon. Magas élettartam, nagy teherbírás jellemzi a termékeiket.

NACHI - A JAPÁN PRÉMIUM

A Japán csapágygyártó vállalat az egyik legmagasabb kategóriát képviseli a csapágypiacon.

Magas élettartam, nagy teherbírás jellemzi a termékeiket.

Az 1928-ban alakult NACHI-FUJIKOSHI széleskörű tevékenységi körrel rendelkezik. A felsőkategóriás csapágyakon és hidraulikus berendezéseken kívül szerszámokat, szerszámgépeket, precíziós gépeket is gyárt. Szakértelmük kiterjed az olyan anyagokra előállítására is, mint a speciális acélok és hőkezelő berendezések.

A NACHI ÜZLETÁGAI

Ipar

A Nachi Europe GmbH a globális ipar számára kínál innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal. Nagy figyelmet fordít az átviteli gyártás, a daruk, a bányászat és a papíripar szektoraira. Termékei a négy ipari szektor területén elsősorban görgőscsapágyak és golyóscsapágyak. A golyóscsapágyak és a gördülőcsapágyak minden típusát világszerte a legnagyobb terhelhetőség és élettartam jellemzi. A teherbírás és a szilárdság megfelel a relatív eszközöknek és gépeknek.

Gépjármű ipar

A Nachi Europe GmbH-nál számos gépjárműipari és gépjárműalkatrészekhez kínálnak alkatrészeket.  Világszerte az egyik legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik.

Palettáján megtalálhatóak  a golyóscsapágyak a hajtótengelyek, speciális golyóscsapágyak a légkondicionáló rendszerekhez, hajtómű- és motoralkatrészek és a tengelykapcsoló csapágyak.

Minőségi görgős csapágyai a motoros kerekek tengelyeiben a gépjárműveket biztonságosabbá és stabilabbá teszik illetve hozzájárulhatunk a jobb energiahatékonysághoz. A Nachi tengelykapcsoló csapágyak egyenletes átmenetet biztosítanak.

Elektronika

A Nachi Europe GmbH rendkívül aktív az elektronikai üzletágban. Az üzleti szektorban lévő termékeik között precíziós gépek, gilotinok és különféle robotok tartoznak. Termékeiket ezen kívül számos elektronikus eszközben és berendezésekben is használják. Különféle merevlemezeket és optikai kommunikációs rendszereket is fejleszt. Folyadékkristályos elemeket szállít többek között a tévékészülékekhez és a digitális fényképezőgépekhez. Az ezekre az érzékeny eszközökre kínált termékek rendkívül magas minőségűek és hosszú élettartamúak.

Szerszámgépek

A Nachi Europe GmbH meghatározó szerepet játszik a nemzetközi gépgyártás területén. Számos terméket kínál hidraulikus berendezésekhez, kerékmotorokhoz, oszcilláló motorokhoz és dugattyús szivattyúkhoz. A Nachi Europe GmbH átfogó termékportfoliójával és hatékony szolgáltatási kínálataival a gépgyártás egyik legfontosabb partnere.

Repüléstechnika

A Nachi Europe GmbH világszerte prémium minőségű alkatrészeket nyújt a légiközlekedési ágazatban. Termékei között megtalálhatóak a jet-motorok és a jet-propulziók szerszámai is. A figyelemre méltó pontosság mellett ezek a gyártmányok energiatakarékosak és nagy teljesítményűek.

 

MILYEN TERMÉKEKET TALÁLHATUNK A NACHI PALETTÁJÁN?

Ha további információkat szeretne megtudni, kattintson a felsorolásban szereplő terméknévre.

>> Mélyhornyú golyóscsapágyak

Sorozatok : 6 (1) 8 .., 6 (1) 9 .., 60 .., 62 .., 63 ..
Széles mérettartományban és változatos kivitelben a legkülönbözőbb alkalmazások számára.
Normál üzemi körülmények között a zsírozott, kettős tömítésű mélyhornyú golyóscsapágyak karbantartást nem igényelnek és garantálják a hibamentes folyamatos működést. Ez a típusú csapágy lehetővé teszi a sugárirányú és tengelyirányú terhelések bármilyen irányba történő beemelését.

>> Önbeálló golyóscsapágyak

Sorozatok: 12 .., 13 .., 22 .., 23 .. 12..K, 13..K, 22..K, 23..K
Az önbeálló golyóscsapágyak két sor golyót tartalmaznak, amelyek egy közös üreges gömbcsapon futnak a külső gyűrűben. Ezeknek a csapágyaknak a kialakításuknak köszönhetően nagy sugárirányú terhelést tudnak felfogni minden olyan tárolási helyzetben, ahol a kialakításnak köszönhetően a tengely és a tengely középpontja között nem lehet megfelelően beállítani. Ezek a csapágyak kúpos furattal is rendelhetőek.

>> Szögletes kontakt golyóscsapágyak

Sorozatok: 70..C, 72..C, 72 .., 73 .., 72..B, 73..B
Az ilyen típusú csapágyak nagy sugár és - tengelyirányú terhelést képesek elviselni. A terhelhetőség nagyobb a hornyolt golyóscsapágyakhoz képest.

>> Kétsoros golyóscsapágyak

Sorozatok : 52 .., 53 .., 52..ZZ, 53..ZZ, 52 ..- 2NS, 53 ..- 2NS
Ezt a típust úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy sugárterheléseknek a nyírási erőkkel együtt mindkét irányban. Gyakran használják a tengely egyik végén, hogy pontos axiális iránymutatást adjanak. Az 5200 és 5300 sorozat a leggyakrabban használt, nagyon gazdaságos kétsoros csapágyak. Ezeket a csapágyakat mindkét oldalon kiváló tömítéssel látják el. Ezt a majd a "2NS" jelzéssel különböztetik meg. Ezek a tömítések megakadályozzák a szennyeződés és por bejutását. Gyakran használják ezt a csapágytípust elektromos klímarendszerekhez

>> Precíziós csapágyak

Axiális szögidomos golyóscsapágyak
A gömbcsavarok olyan precíziós alkatrészek, amelyek rotációs mozgást alakítanak át lineáris mozgássá. Nagy népszerűségnek örvend a robotika, az eszközgyártás és a különböző műszerek területén.
Az állítható előterhelésnek köszönhetően a gömbcsavarok méretére gyártott axiális szögidomos golyóscsapágyak különösen könnyűek. A csapágyak érintkezési szöge 60°.  A nagyszámú golyó miatt nagyon magas merevség érhető el.

>> Hengergörgős csapágyak

Sorozatok: N2 .., NU2 .., NUP .., NJ2 .., NU2..EG, NJ2..EG, NUP2..EG, N3 .., NU3 .., NUP3 .., NJ3 .., NU3..EG , NJ3..EG, NUP3..EG
A hengeres gördülőcsapágyak nagy sugárirányú teherbírással rendelkeznek a csapágygyűrűk és a görgők közötti érintkezési vonalnak köszönhetően, és nagy működési sebességre is alkalmasak.
A görgőket tengelyirányban a belső vagy a külső gyűrűnél tartják rögzített Borden között. Ez a kialakítás megkönnyíti a beszerelést és eltávolítást. Különösen akkor, ha mindkét csapágy gyűrűhöz rögzített illesztésekre van szükség.
A tervezett felhasználástól függően ezek a csapágyak eltérő módon elrendezett bordákkal rendelhetők.
Beépített bordák (karimák) N, NJ, NF, NU, RNU
Integrált és laza bordák NH, NP, NUP, NUH
Kétsoros csapágyak NN, NNU

Az integrált karimákkal vagy laza bordákkal ellátott konfigurációk mind a belső, mind a külső gyűrűknél a tengelyterhelés egy kis részét hordozhatják. Mivel ez a fajta csapágy az axiális erőket támogatja a golyók és a peremfelületek közötti csúszó mozgás során, az axiális terhelés korlátozott. A kétsoros hengeres görgőscsapágyak nagy sebességekhez és nagy pontosságú alkalmazásokhoz használhatók, mint például: esztergákhoz, marógépekhez, megmunkáló központokhoz.

>> Kiegészítő hengeres görgőscsapágyak

Hengeres görgőscsapágyak gyűrűs hornyokkal: 5000-es sorozat
Ezek a csapágyak mindkét oldalon tömítettek. Nagy statikus és dinamikus és terhelésekhez fejlesztve.
Az egyedi konstrukciójú gumi érintkező tömítések megakadályozzák a por és a víz belépését.
Szerelése, egyszerű axiális rögzítéssel kétoldalas kerekekkel történik. Kenése, Lítiumkomplex szappanzsír EP-adalékkal. Működési hőmérséklete: -30 és + 120 ° C között.

>> Kúpos görgőscsapágyak

Sorozatok: 320 .., 302 .., 322 .., 303 .., 303..D (313), 323 ..
A kúpgörgős csapágyak különösen alkalmasak egyirányú nagy sugárirányú és axiális terhelések egyidejű elviselésére. A gördülőelem és a futófelület közötti érintkezési vonalnak köszönhetően ezek a csapágyak kiemelkedő teherbírásúak. Általában párokban használják.

>> Tűgörgős csapágyak

Sorozatok: 213..E, 213..EK, 222..EX / E, 222..EXK / EK, 223..EX / E, 223..EXK / EK, 230..E, 230..EK,
231. .E, 231..EK, 232..E, 232..EK, 240..E, 240..EK30, 241..EK30, 239..E
A szimmetrikus hengerek nagy száma és nagyobb méretei miatt a NACHI "E" és "EX" típusú gömbcsapágyak nagy terhelhetőséget biztosítanak. Az eltávolítás és a telepítés egyszerűsítése érdekében további rögzítők is rendelkezésre állnak.

>> Axiális önbeálló görgőscsapágyak

Sorozatok: 292..E, 293..EX / E, 294..EX / E
Az axiális gömbcsapágyak nagyon nagy tengelyterhelést, illetve viszonylag nagy sugárterhelést képesek elnyelni az axiális terhelésekkel együtt. A gömb alakú külső pályahajtásnak köszönhetően ezek a csapágyak jó szögmozgással jellemezhetők.

>> Axiális mélyhornyú golyóscsapágyak

Sorozatok: 511 .., 512 .., 513 ..
Az axiális mélyhornyú golyóscsapágyak alkalmasak a nagy tengelyterhelés elviselésére, kivéve a nagy sebességű radiális terheléseket. Ezeknek a csapágyaknak a szokásos kialakításában nincsenek eltérések, de speciális kialakításként gömbölyű házalátétek és alátétek is lehetségesek, amelyek kompenzálhatják a ferdeséget. Ezek a csapágyak egy és kétoldalas változatban kaphatóak.

>> Autóipari csapágyak

kétsoros gömbcsuklós golyóscsapágyak a jármű-légkondicionáló rendszerekhez

Csuklós görgőscsapágyak - tűgörgős csapágyak széles látószögű univerzális csuklókhoz

kerékcsapágy egységek

önkapcsoló tengelykapcsoló kioldó csapágy

>> Csapágyegységek

Sorozatok: UC, UCP, UCF, UCFL, UCC, UCFC, UCT, UK, UKP, UKF, UKFL, UKC, UKFC, UKTB, , BPP, BPFL UCPA, ; UCFA; UCPX; UCFX, Silver Series
Ezek a csapágyegységek öntött acél házból és egy hornyos golyóscsapágyból állnak, kétoldalas tömítő alátéttel és gömb külső gyűrűvel. Mivel a csapágy ülőke gömbölyű, így a szög beállítása is lehetséges.

 

MILYEN NACHI CSAPÁGYAKAT VÁSÁROLHAT AZ ONLINECSAPAGY.HU WEBÁRUHÁZBAN?

Kínálatunkban az alábbi NACHI csapágyakat érheti el:

>> csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2_csapagyak

>> egysoros mélyhornyú golyóscsapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2005_csapagyak_egysoros_melyhornyu_golyoscsap

>> hengergörgős csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2011_csapagyak_hengergorgos_csapagy

>> kúpgörgős csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2003_csapagyak_kupgorgos_csapagyak

>> csapágy gyűrűk http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2010_csapagyak_csapagy_gyuruk

>> klímacsapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2027_csapagyak_klimacsapagyak

>> kerékcsapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2019_csapagyak_kerekcsapagyak

 

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

A NACHI csapágyak hivatalos gyártói oldalai:

http://www.nachi-fujikoshi.co.jp/eng

http://www.nachi.com

európai site: http://www.nachi.de

NACHI ONLINE CSAPÁGY KATALÓGUS

http://nachi-tool.jp/bearing/

VIDEÓK:

https://www.youtube.com/watch?v=VOysbd2ZMxE

FACEBOOK

https://www.facebook.com/1727710927496415/photos/1727711584163016/

https://www.facebook.com/Nachi.Japan

 

KÉRDÉSE VAN?

Ha még több információt szeretne a NACHI csapágyakkal kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére: 
Tel.:
 +36 52 430-636 - E-mail: info@onlinecsapagy.hu
Csapágyszaküzletünk címe: Paulus Debrecen Kft. - 4032 Debrecen, Borbíró tér 6. 
Üzletünk nyitva tartása: 
Hétfő - Péntek: 8:00–16:00, Szombat - Vasárnap: Zárva