Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.

Csapágykereső

Ha nem ismeri a vásárolni kívánt csapágy pontos tipusát, akkor javasoljuk, hogy például egy tolómérő segítségével merje meg a csapágy belső átmérőjét, a külső átmérőjét és a szélességét. Ezután a hozzátartozó mezőbe írja be a kapott értékeket és nyomja meg a keresés gombot. Minél szűkebb inervallumon belül keresünk, annál kevesebb találatot ad a rendszer, így könnyebben rátalálhatunk a keresett termékre.

Csapágykeresőnket úgy fejlesztettük ki, hogy a csapágyakhoz tartozó gyűrűk stb (ide kell majd a pontos leírás) is szerepelnek a találati listában.

A webáruházunkban található termékek keresésével kapcsolatban az alábbi linken kaphat bővebb információt:
>> Szeretnék többet tudni a termékek kereséséről

Miliméter vagy coll?

A legtöbb csapágy mérete vagy mm-ben vagy vagy coll méretben van megadva.
Például: a 12,7 mm az valószínűleg egy, colos méretezésű csapágy.
1 col = 25,4 mm.HOGYAN MÉRJÜK MEG A CSAPÁGYAKAT?

 

A CSAPÁGY BELSŐ ÁTMÉRŐJÉNEK MÉRÉSE

A tolómérő felső nyergét illessze a belső furatba majd a tolómérő szárait húzza ütközésig amíg a tolómérő pofái jól illeszkednek és felfekszenek a csapágy felső furat falain. Most olvassuk le a tolómérőn lévő értéket. Ha nincs kéznél tolómérő, használjon jó minőségű acél vonalzót. Segítségként kérjük nézze meg az alábbi ábrát.

 

A CSAPÁGY KÜLSŐ ÁTMÉRŐJÉNEK MÉRÉSE

A tolómérő alsó nyergét illessze a csapágy külső gyűrűjére úgy hogy a tolómérő szárai illeszkedjenek a csapágy külső gyűrűjére. Az így kapott értéket olvassuk le a tolómérőről. Ha nincs kéznél tolómérő, használjon jó minőségű acél vonalzót.

 

A CSAPÁGY SZÉLESSÉGÉNEK MÉRÉSE

Hasonlóan a csapágy külső átmérőjének a mérésekor, itt is az alsó nyergeket használjuk a méréshez. A tolómérő alsó nyergeit az elfordított csapágy külső szélére úgy, hogy a tolómérő szárai illeszkedjenek a csapágy külső széleihez. Az így kapott értéket olvassuk le a tolómérőről. Ha nincs kéznél tolómérő, használjon jó minőségű acél vonalzót.

 


 

TOVÁBBI GYAKORI KÉRDÉSEK

>> HOGYAN RENDELHETEK A WEBÁRUHÁZBÓL?

>> CSAPÁGYAT KERESEK, HOGYAN HASZNÁLJAM?

>> HOGYAN KAPOM MEG A MEGRENDELT TERMÉKET?

>> HOGYAN TÖRTÉNIK A MEGRENDELT TERMÉK KIFIZETÉSE?

>> MILYEN GARANCIÁLIS FELTÉTELEK VONATKOZNAK AZ ONLINECSAPÁGY-TÓL VÁSÁROLT TERMÉKEKRE?

>> MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?

>> MILYEN CSAPÁGYMÁRKÁKAT TALÁLOK AZ OLDALON?