CSAPÁGYKERESŐ
HOGYAN HASZNÁLJA
A KERESŐT?
BELSŐ ÁTMÉRŐ (mm)
KÜLSŐ ÁTMÉRŐ (mm)
SZÉLESSÉG (mm)
 
bronzpersely
PSMF 151920

Cikkszám:
PSMF 151920
Mérete:
15X19/23X20
Utójel magyarázat:
Helyettesítő:
PEREMES BRONZPERSELY -
R Külső raktárból
Szállítás 2 munkanap
>> további infók a szállításról
Készlet
Bruttó ár
12 db
1 464 Ft.-

Az onlinecsapagy.hu webáruházban mindent megteszünk azért, hogy Ön a legjobb minőségben és a lehető legjobb áron jusson hozzá a termékekhez. Az oldalon feltüntetett árakat csak a webáruházból történő megrendelés esetén tudjuk garantálni! Csapágyszaküzletünkben ezek az árak eltérhetnek.

Termék leírása

A szinterbronz csapágyak kedvezőbb futási tulajdonságokkal rendelkeznek mint a tömör bronzcsapágyak, ami az önkenő tulajdonságnak köszönhetnek. Előnyeik, hogy kedvezőbb futási tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a tömör anyagból készült csapágyak, karbantartás mentesek, magas hőmérsékleten, és kiemelten szennyezett helyeken is biztonságosan üzemeltethetőek, és kis helyszükséletük van. Az önkenő tulajdonságot a szilárd kenőanyagként az alapanyaghoz kevert grafit, és a csapágyak pórusaiba impregnálással bejuttatott olaj biztosítja. Az olajtartalom a tengely forgása következtében a csapágy pórusaiban kifelé áramlik, ezáltal kialakul a hidrodinamikai kenés. Ezek a csapágyak kiemelkedően jó siklási tulajdonságokkal rendelkeznek, és csendes futásúak. Működésük: A szinterbronz siklócsapágyak kenőanyaggal vannak átitatva, önkenőek, karbantartást nem igényelnek és beszerelésre készek. A tapadóerők miatt a kenőanyag a forgó tengelyeknél kerül leadásra, és álló helyzetben a kapillárishatásnak köszönhetően a siklócsapágyak által újra felvételre kerül. Normál üzemi feltételek esetén kiegészítő kenésre nincs szükség karbantartás nem szükséges.

Hogyan fizethetem ki a vásárolni kívánt terméket?

Webáruházunkban jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhat a termék rendelésekor: Személyesen kifizetés a szaküzletünkben.

A megrendelt terméket személyesen a szaküzletünkben veheti át, és ott is tudja kifizetni. Természetesen ebben az esetben, már további szállítási költséget nem számítunk fel. Szaküzletünk címe: Debrecen, Borbíró Tér 6. - Tel: +36 52 430 636. Ezen kívül lehetőség van: Bankkártyás fizetésre, vagy előre utalással, illetve a termék átvételekor utánvéttel a futárnak.

>> további fizetéssel kapcsolatos információk

100% termék garancia

Minden a webáruházunkban található termékekre 100% garanciát vállalunk. Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett lesz, ezért termékeinkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Minden az online áruházunkban és szaküzleteinkben vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 30 nap pénzvisszafizetési garanciát adunk! Ha valamilyen okból Ön mégsem lenne elégedett a megrendelt termékkel, küldje vissza a rendelésedtől számított 30 napon belül a hiánytalan és sérülésmentes terméket eredeti csomagolásával és a kiállított számlával és a teljes vételárat megtérítjük (a visszaküldés postaköltségét nem).

>> a garanciával kapcsolatos információkért kattintson erre a linkre

Hogyan kapom meg a terméket?

Webáruházunkban kétféle módon veheti át a megrendelt terméket.

Futárral vagy személyes átvétellel.

A futár opciónál a megrendelt csomagot a Express One futárszolgálattal küldjük el önnek. Amikor a terméket átadjuk a futárszolgálatnak, erről Önnek külön e-mail fogunk küldeni. A szállítási költség csomagonként bruttó 1.620 Ft. A személyes átvételnél, lehetősége van az üzletünkben személyesen átvenni a megrendelt terméket. Ez esetben a szállítás díjtalan. Szaküzletünk címe: Debrecen, Borbíró Tér 6. - Tel: +36 52 430 636 Ha az utánvétes szállítási módot választott, akkor a megrendelést a Express One futárszolgálat által teljesítjük.

>> további szállítással kapcsolatos információk

Miért van egyes termékeknél két kosár?

Webáruházunkban több mint 20.000 fajta termék található. Az Ön rendelését kétfajta raktárkészletből teljesítjük. A szaküzletünkben lévő polcos készletből - ezek a kék kosaras termékek - azonnal szállításra vagy átadásra tudnak kerülni a kívánt termékek. Míg a piros kosaras termékek egy külső központi raktárból kérjük le.

>> a rendeléssel kapcsolatos további információk

Kérdése van?

Ha a termékekkel vagy áruházunkkal kapcsolatban a segítségére lehetünk, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Központi e-mail címünk: info@onlinecsapagy.hu
Központi telefonszámunk: +36 52 430636 

 
Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.