Milyen márkákat talál webáruházunkban?

TERMÉKEKKEL MÁRKÁKKAL KAPCSOLATOS HASZNOS INFORMÁCIÓK. 

Melyik gyártó milyen termékeket kínál? Hol és hogyan készülnek a csapágyak és egyéb termékek? Gyártói információk és letölthető katalógusok. Röviden mindent amit a különböző gyártókról tudni lehet. Az alábbi listából válasza ki, hogy melyik gyártóról szeretne többet megtudni.

 

A Schaeffler Csoport FAG csapágyai minden helyzetre - Új alapanyagok és továbbfejlesztett eljárások.

...

Nagypontosságú csúcsminőségű japán csapágyak, akár rendkívül kis méretben is, különféle kivitelben, többféle porvédővel, és kenéssel.

...

A német prémiumkategóriás INA márkanév a világszínvonalú termékeiről ismert főleg az autóipar számára. A Schaeffler Csoport tagja.

...

A KBS termékei között megtalálhatóak a golyóscsapágyak, a görgőscsapágyak, a gömbcsuklók, valamint a lineáris csapágyak is.

...

Széles körben használt csapágyak, az autóiparban, mezőgazdasági gépekben, orvosi eszközökben, élelmiszeriparban, energiaiparban, és a bútoriparban is.

...

A Japán csapágygyártó vállalat az egyik legmagasabb kategóriát képviseli a csapágypiacon. Magas élettartam, nagy teherbírás jellemzi a termékeiket.

...

Az NSK termékei és megoldásai megtalálhatók mindenhol, ahol az elemek mozgásban vannak – még a legmostohább körülmények között is.

...

A Japán székhellyel rendelkező NTN a precíziós mechanikai alkatrészek vezető gyártója, magas minőségű termékeiről ismert világszerte.

...

A beálló golyóscsapágyat 100 évvel ezelőtt feltaláló vállalatból az SKF mára a műszaki szakértelem vállalatává nőtte ki magát. 

...

A Timken cég csapágyakat és mechanikus erőátviteli alkatrészeket gyárt, továbbá hajtóműveket, csatlakozókat, szíjakat és láncokat is.

...

A világ vezető ragasztó-, tömítő- és felületkezelési márkája. Olyan megoldásokat kínál, amelyek tartósak és erősek.

...

A Japán Koyo a világ egyik vezető autóipari csapágygyártója. Minőségben felveszik a versenyt az ismertebb márkák termékeivel.

...


Összesen 12 találat
1
 
Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.