CSAPÁGYKERESŐ
HOGYAN HASZNÁLJA
A KERESŐT?
BELSŐ ÁTMÉRŐ (mm)
KÜLSŐ ÁTMÉRŐ (mm)
SZÉLESSÉG (mm)
 
hengergörgős csapágy
N 214 C3*FAG

Cikkszám:
N 214 C3*FAG
Mérete:
70X125X24
Utójel magyarázat:
C3: megnövelt radiális csapágyhézag
Helyettesítő:
-
R Külső raktárból
Szállítás 2 munkanap
>> további infók a szállításról
Készlet
Bruttó ár
5 db
28 887 Ft.-

Az onlinecsapagy.hu webáruházban mindent megteszünk azért, hogy Ön a legjobb minőségben és a lehető legjobb áron jusson hozzá a termékekhez. Az oldalon feltüntetett árakat csak a webáruházból történő megrendelés esetén tudjuk garantálni! Csapágyszaküzletünkben ezek az árak eltérhetnek.

Termék leírása

A hengergörgős csapágyak szétszedhetőek, ez megkönnyíti szerelésüket, telepítésüket. Bizonyos típusok kizárólag radiális terhelések felvételére alkalmasak (N, NN, NU), más típusaik kisebb tengelyirányú erőket is felvehetnek. Az N előjelű csapágy külső gyűrűje nincs tengelyirányban rögzítve, az NU előjelű hengergörgős csapágyaknál a belső gyűrű szerelhető ki. Az NJ előjelű hengergörgős csapágy egyirányú, az NUP kétirányú axiális erővel is terhelhető. Az NJ csapágy peremes belsőűrűvel van szerelve szintén kétirányú axiális erőt képes felvenni. A csapágyak radiális terhelhetősége nagy, és magas fordulatszámot is elérhetnek, de a csatlakozó alkatrészek pontos gyártást, és karbantartást igényelnek. Készítenek kosárszerkezet nélküli (telegörgős) hengergörgős csapágyakat is, hogy minél több görgőt lehessen elhelyezni a csapágyban, ezek terhelhetősége nagyobb, viszont nem alkalmasak magasabb fordulatszámra. Kosárszerkezetük lehet: sajtolt lemezkosár, sárgaréz kosár (bronzkosár), és különböző műanyagokból pl.: poliamid, stb.. gyártott kosár. Radiális csapágyhézaguk C2 - C5-ig terjed.

Hogyan fizethetem ki a vásárolni kívánt terméket?

Webáruházunkban jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhat a termék rendelésekor: Személyesen kifizetés a szaküzletünkben.

A megrendelt terméket személyesen a szaküzletünkben veheti át, és ott is tudja kifizetni. Természetesen ebben az esetben, már további szállítási költséget nem számítunk fel. Szaküzletünk címe: Debrecen, Borbíró Tér 6. - Tel: +36 52 430 636. Ezen kívül lehetőség van: Bankkártyás fizetésre, vagy előre utalással, illetve a termék átvételekor utánvéttel a futárnak.

>> további fizetéssel kapcsolatos információk

100% termék garancia

Minden a webáruházunkban található termékekre 100% garanciát vállalunk. Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett lesz, ezért termékeinkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Minden az online áruházunkban és szaküzleteinkben vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 30 nap pénzvisszafizetési garanciát adunk! Ha valamilyen okból Ön mégsem lenne elégedett a megrendelt termékkel, küldje vissza a rendelésedtől számított 30 napon belül a hiánytalan és sérülésmentes terméket eredeti csomagolásával és a kiállított számlával és a teljes vételárat megtérítjük (a visszaküldés postaköltségét nem).

>> a garanciával kapcsolatos információkért kattintson erre a linkre

Hogyan kapom meg a terméket?

Webáruházunkban kétféle módon veheti át a megrendelt terméket.

Futárral vagy személyes átvétellel.

A futár opciónál a megrendelt csomagot a Express One futárszolgálattal küldjük el önnek. Amikor a terméket átadjuk a futárszolgálatnak, erről Önnek külön e-mail fogunk küldeni. A szállítási költség csomagonként bruttó 1.620 Ft. A személyes átvételnél, lehetősége van az üzletünkben személyesen átvenni a megrendelt terméket. Ez esetben a szállítás díjtalan. Szaküzletünk címe: Debrecen, Borbíró Tér 6. - Tel: +36 52 430 636 Ha az utánvétes szállítási módot választott, akkor a megrendelést a Express One futárszolgálat által teljesítjük.

>> további szállítással kapcsolatos információk

Miért van egyes termékeknél két kosár?

Webáruházunkban több mint 20.000 fajta termék található. Az Ön rendelését kétfajta raktárkészletből teljesítjük. A szaküzletünkben lévő polcos készletből - ezek a kék kosaras termékek - azonnal szállításra vagy átadásra tudnak kerülni a kívánt termékek. Míg a piros kosaras termékek egy külső központi raktárból kérjük le.

>> a rendeléssel kapcsolatos további információk

Kérdése van?

Ha a termékekkel vagy áruházunkkal kapcsolatban a segítségére lehetünk, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Központi e-mail címünk: info@onlinecsapagy.hu
Központi telefonszámunk: +36 52 430636 

 
Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.